Let's meet!

Ik ben Dionne,

Leuk je hier tegen te komen, graag stel ik mijzelf aan je voor! Ik ben Dionne Engel en ik ben vijf jaar geleden begonnen als Allround Make-up & Hair Artist.

Sinds oktober 2018 is Wishfullfaces ontstaan. Met heel veel plezier verricht ik visagie voor speciale gelegenheden, fotoshoots, bruiloften en commerciële doeleinden op locaties door heel Nederland, zelf ben ik gevestigd in Heerhugowaard.

Hoe het begon

In 2020 heb ik mijn diploma als Allround Grimeur behaald op het ROC Rijn IJssel in Arnhem. Met meer dan 900 gelopen stage uren heb ik veel ervaring verkregen in verschillende takken binnen dit mooie vak. O.a. bij de kap en grime van de musical Aida in concert, diverse evenementen, fotoshoots en diverse filmproducties.

Ik heb vele dames mogen voorzien van een persoonlijk make-up advies in mijn werk als Make-up Artist voor onder andere merken als Laura Mercier en NARS. Naast Wishfullfaces ben ik in het dagelijks leven werkzaam bij Skins Cosmetics als Make-up Artist. Met mijn kennis van de grimeursopleiding kan ik de juiste technieken toepassen binnen de verschillende diensten die ik aanbied. Ook blijf ik trainingen volgen en bezoek ik beurzen om de nieuwste trends bij te blijven en mijn kennis, technieken en aanbod te kunnen blijven verbeteren en vergroten.

In mijn kit werk ik uitsluitend met producten van professionele merken zoals Danessa Myricks, Charlotte Tilbury, NARS, Laura Mercier, MAC, Westman Atelier, RMS Beauty en Bobbi Brown. Je mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Jouw look is uiteraard helemaal afgestemd op jouw persoonlijkheid en wensen! Samen gaan we voor een look die bij jou past en je nog meer laat stralen. Ik zou het ontzettend leuk vinden jou te mogen helpen, zie ik je snel in mijn stoel?

Ik benadruk je natuurlijke schoonheid om jou nog meer in je kracht te zetten en te laten stralen, dat is mijn specialiteit

xx Dionne

Ik werk alleen met de beste kwaliteit materialen en producten van professionele merken op hygiënische wijze

Ik ben er voor iedereen om zijn natuurlijke schoonheid nog meer te benadrukken ongeacht leeftijd, huidskleur en gender

Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer staan bij mij voorop zodat wij alles uit jouw look kunnen halen

Samen met jouw ideeën, inspiratie en wensen werken we naar een mooi eindresultaat op maat gemaakt en passend bij jou

error: