Gelegenheidsstyling

Stralend in wie jij bent naar jouw gelegenheid toe

Wil je graag schitteren omdat je binnenkort een feestje, gala of een andere speciale gelegenheid hebt? Ik zorg ervoor dat je de allermooiste versie van jezelf bent en laat je hierdoor graag stralen!

Heb je een feest die helemaal in thema is? Ik breng graag een nauwsluitende look op het thema bij je aan om het helemaal compleet te maken. Ga je naar een festival en wil je uitpakken met felle kleuren oogschaduw, glitters en steentjes? Ik sta voor je klaar en maak jou helemaal party ready!

Dit kun je verwachten

Ik werk alleen met de beste kwaliteit materialen en producten van professionele merken op hygiënische wijze

Samen met jouw ideeën, inspiratie en wensen werken we naar een mooi eindresultaat op maat gemaakt en passend bij jou. Pas als je helemaal tevreden bent, ben ik dat ook

Persoonlijke aandacht en een prettige sfeer staan bij mij voorop zodat wij alles uit jouw look kunnen halen en je je in een fijne staat van zijn bevind voordat je naar jouw gelegenheid toe gaat

Ik ben er voor jou om jouw natuurlijke schoonheid nog meer te benadrukken door middel van advies te geven passend bij jou als persoon en je hierdoor nog meer in je eigen kracht te kunnen zetten

Mijn werkwijze

Stap 1 / Contact

Eerst gaan we kijken wat je wensen precies zijn, welke mogelijkheden er zijn en wat ik hierin voor je kan betekenen

Stap 2 / Bespreken van jouw gewenste uitstraling

We bespreken naar welke gelegenheid je toe gaat en welke look je hier naar toe zou willen dragen. Misschien is er een bepaald thema of heb je voorbeelden die je mooi vind, ik bespreek dit graag samen met jou en laat je graag stralen op jouw gelegenheid!

Stap 3 / Visagie voorafgaand aan jouw speciale gelegenheid

Naar aanleiding van jouw wensen die we hebben besproken breng ik de make-up look aan bij jou thuis of op locatie. Ik neem graag de tijd voor je en houd rekening met specifieke wensen, ook breng ik je in een fijne gemoedstoestand en zorg ik dat je je op je gemak voelt voordat je naar jouw speciale gelegenheid toe gaat

Stap 4 / Ready to shine

Jij bent helemaal klaar voor jouw speciale gelegenheid, zelfverzekerd in de gewenste make-up look, hierdoor zal je helemaal gaan stralen op jouw gelegenheid!

Arrangementen

Dag make-up

65
*
45 min
  • Kom stralend voor de dag
  • Geheel aangepast op jouw wensen
  • Inclusief kunstwimpers

Avond make-up

75
*
60 min
  • Voor al jouw speciale avond gelegenheden
  • Geheel aangepast op jouw wensen
  • Inclusief kunstwimpers

Thema make-up

90
*
90 min
  • Om jou party ready te maken
  • Geheel in thema, voor een festival, thema feest of een gala
  • Inclusief kunstwimpers

* Excl. reiskosten. Buiten een straal van 25 km €0,30 cent per gereden kilometer en eventuele parkeerkosten

Fotograaf Shoot&Write

Ik kwam Dionne tegen tijdens een opdracht en sindsdien is zij de visagist met wie ik het liefste werk! Mijn klanten zijn ambitieuze, vrouwelijke ondernemers die veel beeld nodig hebben voor hun branding. De visagie van Dionne sluit hier naadloos bij aan. Ze is enorm getalenteerd en kundig met haar kwasten. Maar ze luistert ook heel goed naar ieders persoonlijke wensen. Daarnaast is ze ook een hele prettige persoonlijkheid waardoor klanten al helemaal in een relaxte vibe terecht komen voor hun shoot begint. Love working with you Dionne!
Martine de Jongh

Bruids make-up

Lieve Dionne, wat was de make-up prachtig en wat bleef het de hele nacht (tot 3 uur !!!) goed zitten. Ben je zo ongelofelijk dankbaar en zo blij dat jij mijn make-up hebt gedaan in samenwerking met de mooiste producten. Dank. Dank. Dank.
Marijke

Stijl coach

Dionne is echt een master met de kwasten! Ik werk altijd met haar voor mijn fotoshoots en ben altijd zo blij met het resultaat! Ik houd van een vrij eenvoudige look, zoals ik er everyday uit zie en zij weet dat perfect te vertalen naar een fotoshoot-visagie. Ik raad zelf ook iedereen altijd aan om visagie te gebruiken voor fotoshoots omdat dat je foto's echt naar the next level brengen en Dionne is je go to woman daarvoor! Want niet alleen is ze knettergoed, ze is ook nog eens heel fijn om om je heen te hebben! Dankjewel Dionne, ik hoop dat we nog heel vaak en lang samenwerken, je bent een kanjer!
Yolande Avé

Thema make-up

Ik was de gelukkige winnares van de winactie van de Ladies night. Ik won een new years eve look! Super blij was ik! Helaas kon ik de look niet met oud&nieuw dragen dus was Dionne bereid om een andere datum te prikken. Dat hebben we gedaan! Afgelopen zondag heb ik een super leuk thema feest gehad. Zelf was ik verkleed als Adele en heeft Dionne mij de mooiste make up look gegeven die bij Adele past. Ook was het gezellig en luisterde ze super goed naar wat ik wilde. Donkerder, lichter, alles kon. Zelf heb ik daar het geduld niet voor, maar Dionne gelukkig wel! Die avond voelde ik mij echt een beetje Adele. De make up was de finishing touch voor mijn look! Ik raad Wishfullfaces zeker aan voor iedereen die er flawless uit wilt zien! Ik heb nu al zin in de festival make up looks.
Sanne Wijs
error: